Råd Om Grønn Energi

En av hovedgrunnene til at så mye energi brukes, mens hjemme eller på jobb, er enkel uvitenhet! Å holde seg informert om de enkleste og beste måtene å spare energi på vil utgjøre en stor forskjell i det lange løp. Les denne artikkelen for noen tips om hvordan du bruker grønn energi!

Ved utforming utendørs belysning for patio eller hage banen, vurdere soldrevne lamper. Disse lampene er ikke kostbare og trenger ikke flere strømkilder enn direkte soleksponering. Dette vil spare betydelig energi. Du trenger heller ikke å henge lys eller ledninger utendørs.

Du kan enkelt få solcellepaneler installert i hjemmet ditt for å samle solenergi til bruk. Før du installerer dem, er det imidlertid noen ting du må huske på. En viktig faktor å vurdere med solcellepaneler er mengden sollys hjemmet ditt mottar. Hvis hjemmet ditt ikke får mye sollys, vil solcellepaneler være ganske ubrukelige.

Still inn datamaskinen slik at den går i hvilemodus når du ikke bruker den i mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, sparer de ikke, og bør ikke brukes som et alternativ til å plassere datamaskinen i hvilemodus.

Bruker du fortsatt oljevarme? Du kan bytte til en grønnere løsning uten å erstatte ovnen. Finn en kvalifisert tekniker for å inspisere systemet ditt og sørg for at du kan bytte til et biodrivstoff. Biodrivstoff er giftfrie, nedbrytbare og fornybare energikilder som du vil kunne gjenbruke.

Ikke prøv å installere en vindgenerator på et lite stykke eiendom. Først av alt, vil du sannsynligvis få klager fra naboene, som en effektiv vindturbin må være minst 10 meter fra bakken. For det andre trenger du omtrent en acre av land for å sikre en uhindret rådende vind.

For å hjelpe deg med å forbedre den grønne energieffektiviteten i hjemmet ditt, bør du vurdere å installere solcellepaneler i hjemmet ditt. Solcellepaneler er en god kilde til fornybar energi og kan installeres til en relativt lav kostnad. I tillegg vil du redusere avhengigheten av fossilt brensel og andre former for bærekraftig energi.

Du trenger ikke å forlate elektronikk bak å leve en grønn livsstil. Lad din elektronikk med solenergi ladere og du trenger ikke lenger å være opptatt av elektronikken din er en renne på miljøet. Det er en liten investering som lønner seg raskt i elektriske regninger og en skyld fri samvittighet.

Bruk en bærbar datamaskin i stedet for en stasjonær PC, som bruker mer energi. Ved å gjøre dette kan du spare rundt 75% av elektrisk regning, spesielt hvis du stadig bruker Internet t eller skrive opp papirer. I tillegg er den bærbare datamaskinen bærbar og brukes hvor som helst i huset.

Ikke bare går grønn spare energi, det også kutter kostnadene for elektrisitet! Det finnes flere ulike alternativer for alternativ energi, inkludert sol- og vindkraft. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan dele alle dine nye måter å spare energi hjemme, kjøre eller når du er på jobb!